Aanbod

Wij zullen ten alle tijden proberen een training aan te bieden die het beste past bij jouw wensen en doelen. Er is veel keus, van Bootcamps, Small group training en Personal Training tot online coaching. Bekijk ons aanbod hieronder.

Onze missie & visie

Krachttraining is een sport waarvan we te makkelijk denken dat iedereen het kan. Echter zijn we door ons “zittend” bestaan en gebrek aan dagelijkse beweging steeds luier geworden. Hierdoor is onze algehele spierkracht en belasting van ons lichaam vaak verminderd. Met een juiste trainingsdosering en opbouw, in combinatie met focus op techniek en lichaamshouding, proberen wij jou op een gecontroleerde en efficiënte manier je spieren te versterken, de kans op blessures te verlagen en het plezier in sporten te vergroten.

Bootcamps

Tijdens de bootcamptraining wordt op een vaste locatie en tijdstip in groepsverband een door de trainer uitgezet circuitrondje afgewerkt waarbij allerlei soorten spiergroepen en trainingsvormen aanbod komen. Denk hierbij aan krachtcircuits, een buikspierkwartier, HIIT training en vormen van cardiotrainingen.

Small Group Training

Small group trainingen zijn geschikt om met een vaste groep op een afgesproken vaste locatie en tijdstip samen aan één specifiek doel te werken. Hierbij zal de persoonlijke begeleiding wat meer aanwezig zijn en krijg je als deelnemer ook de mogelijkheid om een oefenschema voor thuis te ontvangen als aanvulling op de vaste training.

Personal Training

Tijdens de 1-op-1 trainingen werk je samen met je personal coach toe naar het behalen van persoonlijke doelen. Hierbij zal je als sporter op meerdere vlakken worden begeleidt waarbij er niet alleen gekeken wordt naar welke oefeningen geschikt voor je zijn, maar ook welke trainingsvormen goed aansluiten bij jou als persoon. Sommige oefeningen vind je nu eenmaal leuker dan de ander. Je ontvangt hierbij ook een persoonlijk opgesteld thuisschema.

Online Begeleiding

Ben je begonnen met sporten of wil je graag starten met sporten, maar heb je geen idee wat voor jou de beste manier is om gecontroleerd toe te werken naar jouw doelen? Via onze online begeleiding bieden wij op maat gemaakte trainingsschema’s aan die qua oefeningen en intensiteit goed aansluiten bij jou niveau als sporter en een goede opmaat zijn richting het behalen van jouw gestelde doelen. 

Krachtmetingen

Breng je huidige niveau in kaart en ontdek welke facetten extra aandacht nodig hebben. Deze metingen zijn ook zeer nuttig na het doormaken van een blessure of operatie, om zo eventuele krachtsverschillen in kaart te brengen.

Partners

de-hardloopschool-logo

Interesse om een keer gratis mee te trainen?

We kijken er naar uit om je te leren kennen!