ons team

Hieronder kun je ons team leren kennen. Een divers en enthousiast team gespecialeerd in het bewegen. Stuur ons een mailtje als je vragen hebt. 

 

Hardloopschool-jelmer

Jelmer van der Linden | Atleet en Fysiotherapeut

Passie voor alles wat met lopen te maken heeft. Naast mijn werk als Fysiotherapeut doe ik aan hardlopen op topniveau. Zo loop ik bijvoorbeeld een kilometer in 2:23 en de 10km binnen de 30 min.

Ik haal veel plezier uit het overdragen van mijn kennis en ervaring op andere lopers, ongeacht hun niveau. Het is geweldig om te zien wanneer lopers met behulp van jouw tips en training hun vooraf opgestelde sportieve doelen behalen.

Binnen de Hardloopschool houd ik mij voornamelijk bezig met het geven van trainingen, het maken van trainingschema’s en het afnemen van inspanningstesten. 

Specialisme

Hardlooptrainingen

Inspanningstesten

Krachttraining

Loopanalyses

Periodisering

 

Hardloopschool-lucas

Lucas van Teutem | Atleet en student fysiotherapie

Mijn naam is Lucas van Teutem. Sport en alles wat erbij komt kijken zijn mijn passie. Wat is er mooier dan dat uit te mogen voeren en dit met andere te mogen doen en delen! Momenteel de opleiding HBO Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb meerdere jaren werkervaring in fitness en personal training waarbij ik allerlei vormen van groepstrainingen en een-op-een begeleiding geef!
Zelf ligt mijn specialiteit bij het hardlopen en sportspecifieke krachttraining, dit mede doordat ik al mijn hele leven atletiek doe en hier zelf ook veel voor train en wedstrijden loop.
Wellicht zie ik je binnenkort bij een van onze trainingen en kunnen we er samen wat moois van maken!

Specialsme

Hardlooptrainingen

Bootcamps

Krachttraining

Afvallen

Personal Training

 

Interesse om een keer gratis mee te trainen?

We kijken er naar uit om je te leren kennen!