trainingsrooster

Hier kun je het trainingsrooster vinden en je aanwezigheid bij een van de trainingen bevestigen.

Eerste training is gratis!

Locaties Kracht/Core/Bootcamp

Alpha Fysiotherapie Utrecht

Daltonlaan 400, 3584 BK Utrecht

Utrecht Science Park

Bisschopssteeg 1, Parkeerplaats achter Johanna

Alpha Fysiotherapie Beesd

Voorstraat 34, 4153 AL Beesd

Alpha Fysiotherapie Culemborg

Boschweg 6, 4105 DL Culemborg

Bootcamps

De Bootcamp bestaat uit een combinatie van verschillende trainingsvormen die in circuit vorm als groep gezamenlijk worden uitgevoerd. Deze type trainingen zijn geschikt als opstap naar meer bewegen of juist als aanvulling op je eigen trainingen/sport. Met name door het groepselement wat centraal staat in deze trainingen motiveer je elkaar net dat extra stapje te zetten. Een zeer gevarieerd trainingsaanbod met een gezellige en professionele sfeer.

Bij de KrachtSchool vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt tijdens de trainingen. Daarom delen wij deze trainingen zo in dat elk niveau mee kan doen. De intensiteit van de oefeningen kan eenvoudig aangepast worden naar gewenst niveau. Op deze manier hoef je je nooit zorgen te maken over mogelijke niveau verschillen. Plezier, beleving en persoonlijk succes staan dan ook zeker centraal tijdens deze training.

Tijdens de training zal de trainer stap voor stap de oefeningen voordoen en hier gewenste uitleg bij geven. Ook zal er tijdens het zelf uitvoeren van de oefeningen ten alle tijden de trainer er bij zijn om tips en aanwijzingen te geven over de uitvoering en waar nodig ondersteuning en veiligheid te bieden.

De Bootcamps zijn trainingen waar je op een sportieve, maar vooral ook gezellige manier lekker aan de slag zult gaan met allerlei verschillende trainingsvormen. Leer jezelf kennen en ontdek nieuwe trainingsvormen!

Interesse om een keer gratis mee te trainen?

We kijken er naar uit om je te leren kennen!